Groep 3-4


Wij zijn afgelopen week gestart met het laatste thema van dit jaar. Het is het thema 'Kunst' geworden. In dit thema leren we over kunst, kijken we naar kunst en ontdekken we verschillen tussen kunstenaars.
Als introductie van het thema kwam er een echte beeldhouwer op school. Die heeft verteld over zijn werk als kunstenaar.
We gaan ook nog met de klas naar de schouwburg voor een rondleiding.

Als grote afsluiting gaan we met de hele school op donderdag 23 juni in de schouwburg een uitvoering geven voor alle ouders. Wij zijn al druk met de djembé's aan het oefenen hiervoor.
_______________________________________
In groep 3-4 zijn we gestart met ons nieuwe thema: "De dino's".
De kinderen hebben met behulp van een schatkaart een dinosaurus ei gevonden.
Helaas is het ei gevallen en kwam de dinosaurus er zo al uitvallen. De dinosaurus ligt nu in de klas in het water om verder uit te komen en te kunnen groeien..
We zijn eerst eens gaan kijken wat de kinderen al allemaal weten over dinosaurussen. Daarna hebben we al deze kennis verzameld in een woordweb en hebben we de placemat met leervragen voor dit thema ingevuld.

De komende weken zullen de kinderen gaan werken en leren over de dinosaurussen. Ze hebben er heel veel zin in!


 

__________________________________

Wat fijn om iedereen weer te zien na de kerstvakantie! 
We starten na de kerstvakantie altijd met de 'Zilveren Weken'. Tijdens de zilveren weken werken we, met de hele school, aan de groepsvorming en de sfeer in de klas. 
Zo hebben we met bubbels geproost op het nieuwe jaar en samen een prachtig groepswerk gemaakt, dat nu hangt te schitteren in de klas. We hebben de groepjes opnieuw verdeeld en alle groepjes hebben een naam bedacht voor hun team.  _________________________________________

Groep 3-4 heeft deze prachtige egeltjes gemaakt van klei. 
Passend bij de herfst. 


 

_____________________________________

Wij zijn goed gestart in onze groep 3-4! We besteden de eerste weken veel tijd aan de Gouden Weken, met activiteiten gericht op leren kennen van elkaar en ervoor zorgen dat het gezellig is in de klas. We hebben de vriendjes van DrieDee leren kennen, zij leren ons van alles over de regels en afspraken op school. 
We genieten heel erg van de muzieklessen van meester Mees, vooral de trommelles was super!
Afgelopen week hebben we hard gewerkt aan onze herfstbomen, wat zijn ze mooi geworden!


04juli2022
Studiedag