Groep 6-7

Zilveren weken 

Gelukkig mogen we weer allemaal naar school! Daar zijn we heel erg blij om! 
De eerste weken na de kerstvakantie staan in het teken van de 'zilveren weken'. In deze weken. Tijdens de zilveren weken doen we allerlei lessen en activiteiten om een fijne sfeer te houden in de groep, om te kijken hoe het eigenlijk met iedereen gaat en we bekijken samen wat ook alweer de regels in de groep zijn. 

Tijdens de les van juf Marieke (stagiaire) hebben de kinderen complimenten voor elkaar opgeschreven en bij elkaar op de rug geplakt. 

  Sociaal emotionele ontwikkeling - gedragsverwachtingen  GYMZAAL 
Deze week stonden de gedragsverwachtingen van de gymzaal centraal. In groep 6/7 hebben we eerst bekeken of de afspraken wisten, zonder op het bijbehorende bord te kijken. Daarna hebben we deze nog uitgebreid besproken. Vervolgens hebben we deze les gekoppeld aan beeldende vorming. De kinderen hebben allemaal middels een tekening laten zien wat de afspraken zijn. 


 
___________________________________________


Start schooljaar 
Tijdens de eerste weken van het schooljaar hebben we veel tijd besteed aan de Gouden weken: kennismaken en groepsactiviteiten doen. 
Ook hebben we een rondje door de school gemaakt om de nieuwe vrienden van Driedee te zoeken en de bijbehorende regels te bespreken.
Natuurlijk hebben we ook een start gemaakt aan de verjaardagskalender.    

 
31januari2022
Zilveren weken
31januari2022
Cito Toetsenweken