Oudervereniging

 
Op onze school is een enthousiaste en betrokken oudervereniging actief. De OV houdt zich vooral bezig met de extra activiteiten die zich op school afspelen, zoals sinterklaas, kerstmis en de schoolreis. 
 
Samen met de leerkrachten vormen de ouders van de oudervereniging diverse werkgroepen. De organisatie van een activiteit is in handen van een werkgroep. De oudervereniging probeert ouders zoveel mogelijk te betrekken bij de extra activiteiten op school. De OV is dus vooral praktisch gericht. Daarnaast houdt de oudervereniging ook de belangen van de ouders in het oog. De OV hecht veel waarde aan een goed contact met de het team, de directie, de MR en het bestuur.

Dit schooljaar organiseert de oudervereniging samen met het team sinterklaas, Kerstmis, carnaval, Koningsspelen, de avondvierdaagse, een cultuurvoorstelling en ter afsluiting van het schooljaar de schoolreis.
Mocht u lid willen worden van de oudervereniging dan kunt u zich aanmelden bij voorzitter Sanne Jacobs (sannejacobs03@gmail.com) de voorzitter, tevens de contactpersoon van de OV. 
OV voorzitter Sanne Jacobs
04juli2022
Studiedag